Home / Posel / Tečaji Siemens Ljubljana No ratings yet.

Tečaji Siemens Ljubljana

Se želite naučiti uporabe Siemensove opreme za avtomatizacijo? Bi se radi naučili programiranja industrijskih krmilnikov oziroma PLC opreme v okolju TIA portal? Ali pa vas morda zanima programski jezik SCL? Siemens Ljubljana ponuja različne tečaje in izobraževanja, na katerih lahko pridobite novo znanje iz tega področja. Vsi tečaji so zasnovani izjemno praktično in so namenjeni učenju in spodbujanju samostojnega dela s Siemensovo opremo za industrijsko avtomatizacijo.

Kateri tečaji so na voljo?

Siemens Ljubljana vsem zainteresiranim ponuja strokovno izobraževanje in tečaje za učenje uporabe opreme za avtomatizacijo in industrijske rešitve. Siemensova šola za industrijo SITRAIN je namenjena programerjem, sistemskim inženirjem, projektantom in serviserjem pa tudi vsem ostalim, ki jih zanima delo v okolju TIA portal. Na tečajih se uporabljata krmilnika SIMATIC S7-1500 in SIMATIC S7-1200, ki sta najpogosteje v uporabi tudi v industriji. Na voljo pa so naslednji tečaji:

– Začetni in 2 nadaljevalna tečaja programiranja na krmilniku SIMATIC S7-1500 v okolju TIA PORTAL

– Začetni in nadaljevalni tečaj programiranja v okolju TIA PORTAL na krmilniku SIMATIC S7-1200

– Začetni in nadaljevalni nivo uporabe SIMATIC S7 WINCC v okolju TIA PORTAL

– Tečaj uporabe programiranja inženirskih orodij SIMATIC S7 TIA-SCL ali SIMATIC S7 TIA-GRAPH

Kje se prijavim?
Prijava na tečaje Siemens SITRAIN poteka na spletni strani www.dankon.si, kjer boste pridobili tudi vse potrebne informacije ter celoten program posameznih tečajev. Siemens Ljubljana in VRD Dankon se trudita pripravljati strokovna in praktična izobraževanja, od katerih udeleženci odnesejo kar se da največ. Tečaji načeloma trajajo od 2 do 5 dni, a je čas trajanja in intenzivnost možno tudi prilagoditi glede na vaše želje. Prav tako je možna nadgradnja tečajev ter pridobivanje dodanih znanj, ki bi jih udeleženci potrebovali pri svojem delu. Tako se lahko naučijo tudi programiranja z orodji LAD; STL in FBD, višjega programskega jezika SCl, uporabe orodja GRAPH itd.

Please rate this