Home / Posel / Potrebujete prevajanje? No ratings yet.

Potrebujete prevajanje?

Čeprav je prav angleščina vsekakor tisti jezik, s katerim se srečujemo skoraj vsak dan in ki ga večina ljudi bolj kot ne obvlada ali vsaj zna uporabljati, pa je to hkrati tudi jezik, v katerega in iz katerega se opravi največ prevodov. Angleščina je namreč zagotovo globalni jezik, zato da so vanj dobro prevedena prav vsa besedila, med katerimi so tudi pravni in drugi podobni dokumenti, pa poskrbijo odlični prevajalci, ki jih najdete na Prevajanje.net!

Poleg tega pa seveda lahko poskrbijo tudi za odlične prevode slovenskih besedil v skoraj vse druge jezike oziroma za to, da boste lahko brezhibno prevedena besedila iz množice tujih jezikov brali tudi v slovenščini, saj sodelujejo z odličnimi prevajalci v različne tuje jezike.

Med tujimi jeziki, v katere in iz katerih prevajajo oziroma za katere lahko naročite prevod, so med drugim tudi naslednji:
– angleščina
– nemščina
– španščina
– francoščina
– italijanščina
– ruščina
– hrvaščina
– srbščina
– češčina
– poljščina
– slovaščina
– danščina
– finščina
– nizozemščina
– švedščina
– norveščina
– japonščina
– kitajščina

To so samo nekateri izmed najpogostejših tujih jezikov, v katere ali iz katerih je na voljo prevajanje. A to še zdaleč niso vsi jeziki, zato se vam v primeru, da potrebujete prevod, splača poklicati in povprašati, ali bi se dalo prevesti tudi besedilo iz določenega drugega tujega jezika, kot so na primer albanščina, beloruščina, turščina, madžarščina ali recimo arabščina, oziroma bi lahko prevajalci poskrbeli za prevod iz slovenščine v kakšnega od naštetih jezikov oziroma mora v kak drug jezik.

Hkrati vam lahko priskrbijo tudi sodno overjen prevod ter nudijo tudi različne druge storitve, kot so lektoriranje in korigiranje prevodov ter simultano prevajanje – skratka: poskrbijo prav za vse!

Please rate this